Luxon

Luxon is een bekende SAP dienstverlener met uitsluitend senior consultants. Onze focus ligt op het snijvlak van HRM en ICT. Wij zijn special expertise partner SAP Human Capital Management (HCM) en licentiepartner SuccessFactors.

Projecten

Wij helpen met ‘ the next step’ en slaan de brug met SAP HCM tussen HR-strategie en uitvoering.

Digitalisering van HR

Digitalisering is van groot belang bij de uitdagingen waar organisaties en HR-afdelingen komende jaren voor komen te staan. Ondernemingen die een sterke positie op de arbeidsmarkt ambiëren, moeten de uitdagingen rond digitalisering in kaart brengen.

Beheer

Wij helpen  het beheer van de HR omgeving efficiënter te maken waarbij uw wens voorop staat.

Partnerships

Wat opvalt bij bedrijven die succesvol zijn, is dat ze vooral gericht zijn op kansen en mogelijkheden, niet op risico’s en de ‘downside’. Groei is vooral een teamsport; voor teams binnen bedrijven, maar ook tussen bedrijven. Daarom gaan we niet alleen een partnership met u aan, maar ook met ERP-aanbieders.

Tools

Wij zorgen voor meer rendement en verlengen de levensduur van uw HR systeem op basis van kwalitatief hoogwaardige tools en add-ons.

Werken bij Luxon

Luxon is een bekende SAP dienstverlener met uitsluitend senior consultants. Onze focus ligt op het snijvlak van HRM en ICT. Wij zijn special expertise partner SAP Human Capital Management (HCM) en SuccessFactors licentiepartner.

Bezoek de Luxon website